Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Προκυρηξη για συναντηση 17/10/2008

Κάλεσμα για συνάντηση συμβασιουχων εργαζομένων στον ΟΤΕ

Τους τελευταίους 2 μήνες πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στο 11888. Το ωράριο λειτουργίας έχει συμπτυχθεί και έτσι πολλοί από εμάς τρέχουμε και δε φτάνουμε με τις αλλαγές. Η αναμονή (μικρή η μεγάλη) είναι πλέον συνεχές φαινόμενο με αποτέλεσμα να έρχονται συνεχώς κλήσεις και σε περιόδους που πριν ήμασταν πιο χαλαροί. Έχουν καταργηθεί τα μεταμεσονύχτια. Η προσπάθεια πειθάρχησης από την πλευρά της διοίκησης- με τις παρατηρήσεις για λίγες επισυνδέσεις, η με επιπλήξεις που φτάνουν μέχρι το στάλσιμο στον προϊστάμενο για ένα ανοιγμένο παράθυρο του εξπλορερ- εντείνεται. Όλα αυτά έχουν να προστεθούν στο ήδη εντατικοποιημένο περιβάλλον εργασίας μας και στα προβλήματα που ήδη είχαμε.

Όλα αυτά δείχνουν την ανάγκη οργάνωσης μας. Όσο είμαστε ανοργάνωτοι και δε διεκδικούμε τις ανάγκες μας δεν πρόκειται καν να μας λαμβάνουν υπόψη στους υπολογισμούς τους, πόσο μάλλον εμείς να κάνουμε κάτι. Τη στιγμή που το σωματείο εργαζόμενων στον ΟΤΕ έχει ειδική ρήτρα που μας αποκλείει από μέλη του (κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα τι σημαίνει στην τελευταία στάση εργασίας που εμείς δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής) αναδεικνύεται η ανάγκη να οργανώσουμε εμείς το δικό μας σωματείο. Ήδη έχουνε γίνει κινήσεις μέχρι τώρα προς αυτή την κατεύθυνση και πρέπει να συνεχιστούνε.

Καλούμε σε συνάντηση την Παρασκευή στις 17/10 9μμ έξω από το κτήριο του ΟΤΕ (είσοδος Καρόλου Ντηλ) για τη συνέχιση των κινήσεων για τη δημιουργία του σωματείου.

Εργαζόμενοι στα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου